ΑΡΑΒΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

Σε συνέχεια του επιτυχημένου περσινού WorkshopDoingBusinessintheArabWorld, και σε μία προσπάθεια ανάπτυξης, βελτίωσης και ενίσχυσης των θετικών πτυχών του, το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο  ανακοινώνει τη διοργάνωση του 2ου Workshop στις 22 Μαρτίου 2018, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών.

 

Στόχος της Ημερίδας είναι η προώθηση της επιχειρηματικότητας μέσω της εκ βαθέων γνωριμίας της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας με τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά που επικρατούν στον αραβικό κόσμο, και της ενημέρωσης σχετικά με τις επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες που διατίθενται στις αραβικές αγορές.

 

Η πρώτη συνεδρία, αφιερωμένη στην Επιχειρηματική Κουλτούρα στον Αραβικό Κόσμο (CultureofBusinessintheArabWorld), περιλαμβάνει ομιλίες και παρουσιάσεις από Άραβες Πρέσβεις διαπιστευμένους στην Ελλάδα, οι οποίοι θα συζητήσουν με το κοινό σχετικά με την κουλτούρα, τα ήθη και τις παραδόσεις στις χώρες καταγωγής τους και τις διαθέσιμες επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες σε αυτές.

 

Ομιλητές της δεύτερης συνεδρίας, η οποία είναι αφιερωμένη στο Επιχειρείν στον Αραβικό Κόσμο (BusinessOpportunitiesintheArabWorld), είναι Έλληνες Εμπορικοί Ακόλουθοι διαπιστευμένοι σε αραβικά κράτη καθώς και πρώην Υφυπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας της Αιγύπτου, οι οποίοι θα προσφέρουν στο ελληνικό κοινό σημαντική και πρακτική πληροφόρηση σχετικά με τους κανονισμούς και τις διαδικασίες που συνδέονται με την εγκαθίδρυση επιχειρήσεων στον αραβικό κόσμο και τρόπους εκμετάλλευσης των διαθέσιμων επενδυτικών ευκαιριών.

 

Τις συνεδρίες θα ακολουθήσουν συναντήσεις B2B μεταξύ των Ελλήνων επιχειρηματιών και των Αράβων ομολόγων τους. Οι συνημμένες προκαταρκτικές λίστες των Αράβων συμμετεχόντων περιλαμβάνουν επιχειρηματίες από Αίγυπτο, Ιράκ (Βαγδάτη και Ερμπίλ), Λίβανο, Λιβύη, Σαουδική Αραβία, Συρία και Υεμένη.

Επισυνάπτεται το Προκαταρκτικό Πρόγραμμα της Ημερίδας καθώς και η Αίτηση Συμμετοχής την οποία τα ενδιαφερόμενα μέρη καλούνται να συμπληρώσουν και να μας αποστείλουν το συντομότερο δυνατό.

  

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018, ΩΡΑ: 16:00

 

Σχετικά με το πρόγραμμα , διαβάστε εδώ και εδώ

 

 

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter