Αιτήσεις στο ΒΕΠ για επιδοτούμενα προγράμματα σε θέματα εξωστρέφειας

     Αιτήσεις στο ΒΕΠ για επιδοτούμενα προγράμματα σε θέματα εξωστρέφειας

    Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ενίσχυση ανθρώπινου δυναμικού των ΜΜΕ σε θέματα εξωστρέφειας», που υλοποιεί η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), ανακοινώνει δέχεται αιτήσεις συμμετοχής για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατάρτισης, διάρκειας 40 ωρών έκαστο, για εργαζόμενους σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και αυτοαπασχολούμενους.

    Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα κατάρτισης αφορά την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των αιτούντων συμμετοχή σε θέματα εξωστρέφειας, με στόχο την απόκτηση ειδικών γνώσεων και τεχνικών και διαρκεί 40 ώρες. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται, εκτός ωραρίου εργασίας, όταν συμπληρωθούν ομάδες, 25 ατόμων εκάστη. Οι συμμετέχοντες θα επιδοτηθούν με το ποσόν των 5 (πέντε) ευρώ μικτά ανά ώρα. Στο τέλος του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.

     Ενδεικτικά οι θεματικές ενότητες του προγράμματος είναι:

*8 βήματα για να εξάγω

*Όροι παράδοσης (Incoterms)

*όροι πληρωμής

*Δίκτυα διανομής

*Τελωνειακά και φορολογικά θέματα

*Ηλεκτρονικό Τελωνείο

*Συσκευασία και Labeling προϊόντων

*Τιμολογιακή πολιτική

*Εξαγωγικό Marketing και εκπόνηση έρευνας αγοράς

*Συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις και αποστολές

*Διαπολιτισμική επικοινωνία και Εξυπηρέτηση διεθνών πελατών

*Υγιεινή και Ασφάλεια εργαζομένων-Εργατικό Δίκαιο.

    Σημειώνεται ότι τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στο πρόγραμμα υποβάλλονται με την αίτηση στο Επιμελητήριο, Καραίσκου 111 γ΄όροφος, στον Πειραιά. 

    Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά καλεί τους ενδιαφερομένους που πληρούν τις προϋποθέσεις να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής.  

     Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο Επιμελητήριο, τηλ. 210 4174 765 ή στις ιστοσελίδες της ΕΕΔΕ www.eede.gr και του Επιμελητηρίου www.bep.gr, όπου έχει αναρτηθεί και η αίτηση.

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter