Ανδριανός Μιχάλαρος στο One Channel: Τουρισμός και ναυτιλία θα φέρουν πολλές θέσεις εργασίας με εξαιρετικές αμοιβές

Καλεσμένος στην εκπομπή One Direct Weekend βρέθηκε καλεσμένος ο Πρόεδρος ΒΕΠ, Ανδριανός Μιχάλαρος, όπου μίλησε για τις νέες επιχειρήσεις και την ανάγκη εκπαίδευσης των νέων. «Υπάρχει μια αισιοδοξία όσον αφορά τις επιχειρήσεις, πρέπει να καταπολεμηθούν οι συντεχνίες, να απλοποιηθούν οι διαδικασίες για να μπορέσει η χώρα να λειτουργήσει επιχειρηματικά», δήλωσε ο κ. Μιχάλαρος.

Μίλησε ακόμα για τις επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια της κρίσης υποστηρίζοντας πως «πρέπει να επιβραβεύσουμε κάποιες επιχειρήσεις που ήταν συνεπείς στην κρίση και πρέπει να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στις επιχειρήσεις που έκλεισαν». Ανέδειξε το πρόβλημα της έλλειψης εξειδικευμένου προσωπικού στη χώρα, καθώς και την έλλειψη εκπαίδευσης, ενώ προώθησε το κομμάτι της ναυτιλίας και του τουρισμού λέγοντας πως οι δύο αυτοί τομείς παρέχουν πολλές θέσεις εργασίας και εξαιρετικές αμοιβές.

Μίλησε ακόμα για τη δράση του Επιμελητηρίου που πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες με 200 φοιτητές από 40 χώρες, οι οποίοι αναβίωσαν παραδοσιακά επαγγέλματα σε συνδυασμό με τις νέες τάσεις του design, αλλά και για τον αγροτουρισμό, ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Μιχάλαρο θα φέρει πολλές θέσεις εργασίας. Μία από τις δράσεις του Επιμελητηρίου αυτή τη στιγμή, αφορά τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, η οποία θα φέρει θετικά αποτελέσματα, σύμφωνα με τον κ. Μιχάλαρο.

 

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter