ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΗΜΕΡΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

Α.Σ. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗ Β ΠΕΙΡΑΙΑ

 

Διεύθυνση :

Επιχειρηματικό Πάρκο Σχιστού Περάματος, Οικόπεδο 01-02, 18863 Πέραμα

Τηλ               :

210 4014372

FAX              :

2104010416

E-mail          :

www.topsa-pirea.gr

 

Πειραιάς 24/06/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά σας προσκαλεί  στο διήμερο εκδηλώσεων στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης με τίτλο «Σχέδιο για την Απασχόληση και τη Διαχείριση της Κοινωνικής Κρίσης στη Β΄ Περιφέρεια Πειραιά» με συντονιστή εταίρο ΒΙΠΑΣ Α.Ε. της Α.Σ. «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗ Β΄ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ», στην οποία το ΒΕΠ είναι εταίρος,  της Υποδράσης 6.1 Φυσική Δικτύωση και της Υποδράσης 5.3 Εκδήλωση –Συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιήσει στις 

  29 Ιουνίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 4.00 μ.μ., στο Επιχειρηματικό Πάρκο Σχιστού, στο κτίριο της εταιρείας
«ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Α.Ε.» (οδός 4, οικ. 1301,1302), για την υποδράση 6.1 και στις 30 Ιουνίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 4.00 μ.μ., στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, Καραίσκου 111, γ΄ όροφος, για  την υποδράση 5.3 

 Κύριος στόχος των εκδηλώσεων είναι η προσέγγιση των επιχειρήσεων που θα προσλάβουν ωφελουμένους. Ειδικότερα  δε με την υποδράση 6.1, στόχος είναι η φυσική δικτύωση των επιχειρήσεων  που αποτελούν δεξαμενή προσφοράς θέσεων εργασίας  και  η ενεργός συμμετοχή των επιχειρηματιών στην περιοχή αναφοράς, έτσι ώστε να αποτελέσουν τη δεξαμενή προσφοράς  εργασίας  προς τους ωφελούμενους της πράξης.

Μέσω των προγραμματισμένων εκδηλώσεων θα δοθεί η δυνατότητα στους επιχειρηματίες να ενημερωθούν για τις κοινωνικές επιχειρήσεις και την κοινωνική επιχειρηματικότητα, για νομικά και ασφαλιστικά θέματα καθώς επίσης και για τις τρέχουσες εξελίξεις στον κλάδο της ναυπηγοεπισκευής ή και να εντάξουν στο δυναμικό τους προσωπικό με επαρκή κατάρτιση και εξειδίκευση στον αντίστοιχο κλάδο καθώς επίσης και να γνωστοποιήσουν από τη μεριά τους τις ανάγκες τους σε ανθρώπινο δυναμικό.

Όσον αφορά τους ωφελούμενους της πράξης τους δίνεται η δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με επιχειρηματίες στον κλάδο που έχουν ήδη καταρτιστεί και να προωθηθούν στην αγορά εργασίας.

Τέλος, θα γίνει ενημέρωση τόσο στους επιχειρηματίες όσο και στους ωφελούμενους για τα τρέχοντα επιδοτούμενα προγράμματα του ΟΑΕΔ ή αυτά που αναμένονται να προκηρυχθούν.

 

                                                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Β.Ε.Π.

                                                              ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ

 

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter