ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

      ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΓΙΑ  ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

        ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στην Χατζοπούλειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Πόρου η ενημερωτική παρουσίαση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, τα οποία αφορούσαν το μέτρο 123Α για την ενίσχυση της μεταποίησης και εμπορίας των γεωργικών προϊόντων και το μέτρο 112 για την εγκατάσταση των νέων αγροτών. 

    Η διοργάνωση έγινε με πρωτοβουλία του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά με τη συνεργασία του Δήμου Πόρου και των Δήμων Ύδρας και Σπετσών ενώ τα προγράμματα  στους παριστάμενους παρουσίασε ο Οικονομολόγος – Ειδικός Σύμβουλος του Β.Ε.Π. κ. Γεώργιος Χαλόφτης. Ο κ. Χαλόφτης ενημέρωσε για τα νέα – βελτιωμένα προγράμματα σε σχέση με το παρελθόν- τους ενδιαφερόμενους, απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα.

    Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους τόσο ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Ανδριανός Μιχάλαρος και ο Διευθυντής ΒΕΠ, κος Μ. Γιάγκας όσο και μέλη της Διοίκησης και υπηρεσιακά στελέχη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου.

    Ο Δήμαρχος Πόρου κ. Δημήτρης Στρατηγός, ευχαρίστησε για την αγαστή συνεργασία τον Πρόεδρο και τον ειδικό Σύμβουλο του ΒΕΠ και εξέφρασε την επιθυμία να πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα, με αφορμή το νέο αναμενόμενο Πρόγραμμα για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα .

   Τα μέλη του ΒΕΠ παρέδωσαν το σχετικό ενημερωτικό υλικό που αφορούσε την παρουσίαση των δύο υφιστάμενων προγραμμάτων, διαβεβαιώνοντας τον Δήμαρχο Πόρου ότι προσφέρονται να παρέξουν κάθε βοήθεια στους ενδιαφερόμενους, ώστε στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα να υποβληθούν προτάσεις. 

 

 

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter