ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΕ

  ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΕ

  Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα μέλη του ότι ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος έχοντας ως κύριο στόχο τη στήριξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων που αποτελεί μονόδρομο για την έξοδο από την κρίση και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων (ΠΣΕ), τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης (ΣΕΚ) και τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ), υλοποιεί Πρόγραμμα Ενίσχυσης του Ανθρώπινου Δυναμικού των ΜΜΕ σε θέματα Εξωστρέφειας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

  Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενους σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (μέχρι 250 άτομα προσωπικό), αυτοαπασχολούμενους ή επιχειρηματίες και παρέχει τη δυνατότητα επιδοτούμενης κατάρτισης 40 ωρών, με επιδότηση 5 ευρώ μεικτά ανά ώρα, με σκοπό την Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Εξωστρέφειας. 

  Στο Νομό Αττικής έχει προγραμματισθεί να λάβει χώρα ένας σημαντικός αριθμός σεμιναρίων, μέσα από τα οποία θα καταρτιστούν 25 άτομα/σεμινάριο, λαμβάνοντας μια επιδότηση 200 ΕΥΡΩ (μεικτά) ανά άτομο, για τις 40 ώρες που θα παρακολουθήσουν (τα σεμινάρια λαμβάνουν χώρα εκτός ωραρίου εργασίας, συνήθως απογεύματα). 

 Θεωρώντας ότι το συγκεκριμένο Πρόγραμμα αποτελεί μια πολύ αξιόλογη παροχή προς τις επιχειρήσεις το Επιμελητήριο ενημερώνει τα μέλη του, αν ενδιαφέρονται, να επικοινωνήσουν για οποιαδήποτε διευκρίνιση απευθείας με τον ΣΕΒΕ, υπεύθυνη κα Δεμερτζή Μαίη (τηλ. 2310 535 333).

 

Αίτηση

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter