ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 27-11-2015

ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 27-11-2015

Παρατίθενται επιχειρήσεις που επιθυμούν να επικοινωνήσουν και να συνεργαστούν με ελληνικές επιχειρήσεις, στους τομείς που αναφέρονται:

1)Η ZALANDO SE από τη Γερμανία ενδιαφέρεται για προμήθεια ετοίμων ενδυμάτων, που θα πωλούνται on line, Mail: dimitri.elfes@zalando.de.

2)Η Αφοι ΠΕΡ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΙ ΑΕΒΕ από την Ελλάδα, ενδιαφέρεται για συνεργασία με εταιρείες οργανο-χημικών και βιολογικών  προϊόντων και φυτοχωμάτων. Τηλ. 210 5555 398, mail: oftel_com@outlook.com.

3) H FLLI DISSEGNA SRL μεταφορική εταιρεία από την Ιταλία ενδιαφέρεται για συνεργασία με εταιρείες που εξάγουν πλαστικό, χαρτί, μηχανήματα, ενδύματα, δομικά υλικά, έπιπλα, κλπ. Τηλ. (0039) 04245436, fax : 0424543699, e-mail: emanouela@dissegna.com.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ

Παρατίθενται επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με ελληνικές επιχειρήσεις για διάθεση των προϊόντων τους ή να αντιπροσωπευθούν στην ελληνική αγορά.

1)Η ΕΛΥΤΡΟΝ, στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται στην εμπορία και κατασκευή καλυμμάτων, κουρτινών, μαξιλαριών, ειδικών κατασκευών, ανακαινίσεις ξενοδοχείων, επαγγελματικών χώρων και σπιτιών. Τηλ. 210 6923 476, fax: 210 6981 409, e-mail: elytron@hotmail.com.

2)Εταιρεία των ΗΠΑ που δραστηριοποιείται στην πώληση προϊόντων αντιολισθητικής προστασίας παντός τύπου πατωμάτων, e-mail: komirit@tom.com.

3)H FURNITURE FACTORY “NOVA” από την Ουκρανία, που κατασκευάζει και πωλεί έπιπλα, e-mail: marketing@nova.ua.

4)H MAJO-COMMERCE LTD ΑΠΌ Κροατία κατασκευάζει και εξάγει σκηνές, αντίσκηνα, καλύμματα και τεντόπανα παντός τύπου, e-mail: majo-commerce@xnet.hr.

5)H AKHW Instrument Co από το Πακιστάν που κατασκευάζει και εξάγει χειρουργικά οδοντιατρικά όργανα και εργαλεία, e-mail: akhwinstrumentco@gmail.com.

6)H SHOUQI GROUP στο Πακιστάν που δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εξαγωγή ειδών υγιεινής, e-mail: shouqi@skt.comsats.net.pk.

7)H VK AND S CO LTD από τον Χόνγκ Κόνγκ που πωλεί προϊόντα φωτισμού, e-mail: vkands.hongkong@gmail.com.

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter