ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

   Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα μέλη του ότι το Επιμελητήριο Κιλκίς δημιούργησε το Ηλεκτρονικό Δημοπρατήριο e-Auction Market, το οποίο λειτουργεί στην ιστοσελίδα www.e-auctionmarket.eu και αποτελεί ένα μοναδικό, καινοτόμο εργαλείο για τη διεξαγωγή εμπορικών αγοραπωλησιών. Διατίθεται δε δωρεάν στα επιμελητήρια όλης της χώρας για να αξιοποιηθεί προς όφελος των μελών τους και των τοπικών παραγωγών και επιχειρήσεων.

     Μέσα από το Ηλεκτρονικό Δημοπρατήριο παραγωγοί και επιχειρήσεις μέλη των επιμελητηρίων μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να επωφεληθούν για να:

-προωθήσουν τα προϊόντα τους σε ευρύτερο δίκτυο αγοραστών

-επιτύχουν καλύτερες τιμές μέσα από απευθείας διαπραγμάτευση

-αναπτύξουν τις εξαγωγές των προίόντων τους

-αξιοποιήσουν σύγχρονες καινοτομίες και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες.

    Η καθιέρωση του Ηλεκτρονικού δημοπρατηρίου, ως μέσου διεξαγωγής αγοραπωλησιών, εντός και εκτός συνόρων, θα αποφέρει σημαντικά οφέλη για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα, ισχυροποιώντας το ρόλο των επιμελητηρίων στην ενίσχυση των τοπικών επιχειρηματικών και εμπορικών δραστηριοτήτων και την ανάπτυξη του τόπου.

   Αυτή τη στιγμή υποστηρίζονται δημοπρασίες, μέσω δύο διαφορετικών τύπων δημοπρασιών, σε πάνω από 100 προϊόντα, σε πρωτογενή και μεταποιημένη μορφή, από πέντε βασικές κατηγορίες: δημητριακά, αρωματικά φυτά και βότανα, οπωρολαχανικά, γαλακτομικά και αμπελοοινικά προϊόντα.

   Προκειμένου να συμμετέχουν στο Ηλεκτρονικό Δημοπρατήριο οι επιχειρήσεις αρκεί να δημιουργήσουν το λογαριασμό τους, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη δικτυακή πύλη του, στο www.e-auctionmarket.gr, ενώ για την ενεργοποίηση του λογαριασμού θα πρέπει να πιστοποιήσουν τα στοιχεία που δήλωσαν, αποστέλλοντας σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή:

-συμπληρωμένη αίτηση –υπεύθυνη δήλωση που βρίσκεται αναρτημένη στη δικτυακή πύλη του Ηλεκτρονικού Δημοπρατηρίου

-βεβαίωση εγγραφής στο μητρώο ΦΠΑ της χώρας

-βεβαίωση εγγραφής στο οικείο επιμελητήριο

   Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και συμμετοχή μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Δημοπρατηρίου ή να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Κιλκίς, τηλ. 23410 24580, fax  23410 20924, e-mail: info@ebekilkis.gr (αρμόδια κα Μαρία Καλογερίδου)

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter