Κατάρτιση Μικρών & Μεσαίων Οικογενειακών Επιχειρήσεων

Info Generation: Κατάρτιση Μικρών & Μεσαίων Οικογενειακών Επιχειρήσεων

  Η Ηλεκτρονική Πυξίδα προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να μετέχουν στην έρευνα που διεξάγεται για το Ευρωπαϊκό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Info Generation που αφορά την Κατάρτιση Μικρών και Μεσαίων Οικογενειακών Επιχειρήσεων (απευθύνεται στους ιδιοκτήτες και κληρονόμους ). Η έρευνα είναι ανώνυμη και τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού.

   Σκοπός της έρευνας είναι η συλλογή πληροφοριών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτές οι επιχειρήσεις και τα αποτελέσματα θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία του υλικού του Προγράμματος ώστε να μεγιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητά του.

   Το πρόγραμμα είναι χρηματοδοτούμενο από το την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και υλοποιείται μέσω του Erasmus+ και σκοπό έχει να υποστηρίξει αυτές τις επιχειρήσεις στην απόκτηση γνώσεων, δεξιοτήτων και προσόντων προς διευκόλυνση της μετάβασής τους από την παλαιότερη στη νεότερη γενιά, χρησιμοποιώντας εργαλεία της σύγχρονης τεχνολογίας.

     Το πρόγραμμα υλοποιείται στην Ελλάδα, Ισπανία, Βουλγαρία, Γερμανία και Τουρκία και η Ηλεκτρονική Πυξίδα εκπροσωπεί την κοινοπραξία του έργου.

     Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.into-generation.eu ή www.e-comrass.gr για περισσότερες πληροφορίες

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter