Οι Επιμελητηριακές Εκλογές στη Γενική Συνέλευση της ΕΕΔΕΓΕ

 

 

ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ

 ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ (ΕΕΔΕΓΕ)

Ακαδημίας 6, 106 71 Αθήνα

Τηλ. 0030-210-3387104-106 Φαξ: 0030-210- -3622320

Site: eedege.gr

E-mail:president@eedege.gr

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΕΔΕΓΕ

ΑΘΗΝΑ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

 

Συνήλθε σήμερα, 19 Νοεμβρίου 2017, η Γενική Απολογιστική Συνέλευση του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρηματικών Φορέων (ΕΕΔΕΓΕ), υπό την Προεδρία της κ. Σ. Οικονομάκου. Η έναρξη της συνεδρίασης έγινε με την ανάγνωση της διακήρυξης του ΕΕΔΕΓΕ από την Πρόεδρο, την οποία απευθύνουν τα μέλη του Δικτύου στις γυναίκες επιχειρηματίες, ενόψει των επικείμενων Επιμελητηριακών εκλογών:

Οι εκπρόσωποι των Eλληνικών Eπιμελητηρίων και μέλη του Δικτύου, αφού ενημερώθηκαν από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τις δράσεις του Δικτύου το 2017, ασχολήθηκαν με τις προσεχείς Επιμελητηριακές εκλογές, δεδομένου ότι στην  πλειοψηφία τους είναι εκ νέου υποψήφιες, και την αναμόρφωση του καταστατικού του Δικτύου, προκειμένου να εναρμονιστεί με την αναμορφωθείσα νέα Επιμελητηριακή νομοθεσία.

Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης εξελίχθησαν σε πνεύμα συνεργασίας και σύμπνοιας και οι αποφάσεις που ελήφθησαν ομόφωνα είναι σημαντικής σημασίας για το μέλλον του Δικτύου, η θητεία του οποίου παρατείνεται για ένα ακόμη έτος, προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον και η πορεία του, αφού πρώτα   ολοκληρωθούν οι εκλογικές διαδικασίες των Επιμελητηρίων και της Κεντρικής Ένωσης, ξεκαθαρίσει το Επιμελητηριακό περιβάλλον και αποσαφηνιστεί ο ρόλος και η βιωσιμότητα των αστικών εταιρειών. Σημαντική απόφαση είναι επίσης η στήριξη των συμβούλων για την ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού προγράμματος  Erasmus, τις εργασίες του οποίου, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε, να παρακολουθήσουν στο Λονδίνο το 2018, τριάντα επιχειρηματίες από πολλά επιμελητήρια της Ελλάδας.

 

ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ

Η Πρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών κ. Σοφία Οικονομάκου και η Διοικούσα Επιτροπή του Δικτύου, ως εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας των γυναικών επιχειρηματιών  Ελλάδος, Καλούν  τις γυναίκες επιχειρηματίες, τις γυναίκες της αγοράς, τις σκληρά εργαζόμενες γυναίκες που σηκώνουν το βάρος της υποστήριξης της οικογένειας και βιώνουν τα αποτελέσματα και τις συνέπειες της κρίσης, να  ψηφίσουν γυναίκες, στις προσεχείς Επιμελητηριακές Εκλογές, να στηρίξουν  άξιες και δυνατές γυναίκες, αλλά  και άξιους  και ικανούς άνδρες, παραμερίζοντας κάθε μορφής συμβιβασμό, κάθε μορφής κομματική ή άλλη παρέμβαση, για να δώσουμε νέα πνοή και δυναμική στα Επιμελητήρια μας, στέλνοντας στην εξουσία μήνυμα και παράδειγμα ενότητας, σωφροσύνης, συγκρότησης, αλληλεγγύης προς την πληγείσα επαγγελματική τάξη και ελπίδας ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους, σε κοινούς αγώνες και διεκδικήσεις για τα επαγγελματικά μας συμφέροντα

 

Αθήνα 19 Νοεμβρίου 2017. Γενική Συνέλευση ΕΕΔΕΓΕ. Αναμνηστική

 

 

 

 

Η Διοικητική Επιτροπή του ΕΕΔΕΓΕ, οι κ.κ Σοφία Οικονομάκου, Στέλλα Μπαλάση,   Λεμονιά Καραναστάση, Πόλυ Αλεξιάδου, Ματούλα Βελώνη και Αγγελική Κωνσταντινίδου, με μερικές από τις συμβούλους που παραβρέθηκαν στην Γ.Σ,  τις κκ. Ντίνα Μαρκάκη, Ελένη Τσιαπάρα, Ελένη Γρυπάρη, Νικολέτα Τσουμάνη, Καλλιόπη Τζίκα, Κατερίνα Φουντουλάκη και Φάνη Παναγιώτου.

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter