<<ΠΑΜΕ ΧΙΟ>> ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

             <<ΠΑΜΕ ΧΙΟ>> ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

  Η  Πρωτοβουλία  Μαζικών Φορέων & Επιχειρήσεων Χίου ‘ΠΑΜΕ ΧΙΟ»  απευθυνόμενη στο Επιμελητήριό μας, μεταξύ άλλων φορέων, ζητάει την στήριξη των μελών μας με το να επιλέξουν τη Χίο για τις καλοκαιρινές διακοπές τους ώστε να βοηθήσουν στην οικονομική ανάκαμψη του νησιού, μετά από την καταστροφή που υπέστη από την μανία της πυρκαϊάς, που έπληξε το νησί τον περυσινό Αύγουστο.

    Σημειώνεται ότι κατεστράφησαν μεγάλες εκτάσεις του Νοτίου μέρους του νησιού καθώς και το 25% της παραγωγής μαστιχόδενδρων. Οι περιβαλλοντικές και οι οικονομικές συνέπειες από την πύρινη λαίλαπα οδήγησαν σε σημαντική καθίζηση της τοπικής αγροτικής οικονομικής δραστηριότητας με σοβαρές συνέπειες και στον τουριστικό τομέα του νησιού.

   Στα πλαίσια των ανωτέρω και σε μία προσπάθεια να τονωθεί και να προβληθεί η Χίος ως τουριστικό προϊόν, επιχειρηματικοί φορείς του νησιού ανέλαβαν την πρωτοβουλία  της δημιουργίας μίας συλλογικής προσπάθειας για την προβολή και οικονομική ενίσχυση του νησιού τους και είναι αυτονόητο ότι οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις κάνουν πολύ ελκυστικές προσφορές στους επισκέπτες που θα επιλέξουν την Χίο.

   Για πληρέστερη ενημέρωση δημιουργήθηκε η ιστοσελίδα www.pamexio.gr , όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφοριακό και φωτογραφικό υλικό σχετικά με τη Χίο καθώς και τις προσφορές των επιχειρήσεων. Επίσης, μπορούν να απευθύνονται και στον Αντ/δρο της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου, κο Στ. Βίο, τηλ. 210 7298 800.

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter