ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΠΣΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ»

   Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, ως εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ», με συντονιστή εταίρο τον Όμιλο για την UNESCO Ν. Πειραιώς και Νήσων, στο πλαίσιο της Δράσης «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των Τοπικών Αναγκών Εργασίας» (ΤΟΠΣΑ), του Άξονα Προτεραιότητας 08 «Διευκόλυνση της Απασχόλησης στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», που συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ, με περιοχή παρέμβασης τον Δήμο Πειραιά, Περάματος και Κερατσινίου-Δραπετσώνας, της Π.Ε. Πειραιά καθώς και των Νήσων Αίγινας και Πόρου της Π.Ε. Νήσων, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους που πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις ότι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις στην εν λόγω Πράξη, με απαραίτητη προϋπόθεση να είναι: άνεργοι/μακροχρόνια άνεργοι, νέοι επιστήμονες και ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ.

    Οι αιτήσεις υποβάλλονται μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως (Δευτέρα έως Παρασκευή από 10.00 -14.00) είτε ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς, στα Γραφεία της ΑΣ «Προοπτική» (Πέτρου Ράλλη 210 και Θησέως 1, 184 54 Νίκαια), από 24/02/2014 μέχρι και την 10/03/2014.

     Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 210 4967 757 (κ.κ. Ε. Ταμπακοπούλου και Χρ. Παυλίδου)

 

*ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

*ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ                  

*ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter