ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ

  Την προσαρμογή των δημοτικών τελών σύμφωνα με τις τρέχουσες δύσκολες οικονομικές συνθήκες ζήτησε η Σύμβουλος ΒΕΠ, κα Αντιγόνη Λιόση-Μουζάκα από τον Δήμαρχο Ασπροπύργου και Πρόεδρο της Επιτροπής Διαβούλευσης, στην οποία μετέχει ως εκπρόσωπος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

   Συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Ασπροπύργου με θέμα την σύνταξη του προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2016, την 26/08/2015, η κα Λιόση, εκ μέρους του Επιμελητηρίου,  επεσήμανε, μεταξύ άλλων,  τα κάτωθι:

«Οι επιχειρήσεις, όπως βιομηχανίες, βιοτεχνίες, μεταφορικές εταιρείες, εμπορικά καταστήματα, κλπ., που δραστηριοποιούνται ακόμη στην περιοχή (όσες έμειναν ακόμη ανοιχτές), βρίσκονται σε φάση επιβίωσης εξ αιτίας της συνεχιζόμενης μακροχρόνιας οικονομικής κρίσης.

  Ο Δήμος μας πρέπει να στηρίξει τις επιχειρήσεις αυτές με διάφορους τρόπους, συμβάλλοντας στην επιβίωση της περιοχής.

   Όπως είναι γνωστό, ένα μεγάλο πρόβλημα είναι τα ακριβά δημοτικά τέλη. Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά προτείνει την προσαρμογή των δημοτικών τελών σύμφωνα με τις τρέχουσες  οικονομικές συνθήκες, καθώς επίσης την κατά το δυνατόν ανταποδοτικότητά τους».

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter