Συνάντηση Προέδρου & Δ/ντού Β.Ε.Π. με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτ. Αττικής

Σε κλίμα συναντίληψης πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018,  η συνάντηση του πρόεδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά,  κου Ανδριανού Μιχάλαρου και του Δ/ντή, κου Μιχάλη Γιάγκα, με τον Πρύτανη  του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, κο Κώστα Μουτζούρη.

Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσε η ίδρυση των Κέντρων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Κ.Ε.Ε.) που προβλέπονται από το Νόμο 4521/2-03-2018 (ΦΕΚ Α΄ 38) και αναφέρονται στους αποφοίτους των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) και τον ρόλο που θα διαδραματίσουν τα Επιμελητήρια σε αυτό.

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά τόνισε την ανάγκη προσαρμογής των διετών αυτών  προγραμμάτων σπουδών στις συνθήκες της αγοράς εργασίας και της επιχειρηματικότητας και έθεσε τις υπηρεσίες του, την  γνώση του  και την εμπειρία του στη διάθεση του Πανεπιστημίου.

Ο Πρύτανης, αφού ευχαρίστησε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά για την πρωτοβουλία του, δεσμεύτηκε ότι θα αποτελέσει άμεσο συνομιλητή μόλις ξεκινήσουν οι  διαδικασίες ενεργοποίησης των Κέντρων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Κ.Ε.Ε.).

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter