ΤΟ ΒΕΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΕ

Θέμα: «Σχετικά με δυσμενείς όρους ρύθμισης οφειλών»

           Αξιότιμη κυρία Κωτίδου,

      Οι μέχρι σήμερα παρεμβάσεις του Επιμελητηρίου μας αποσκοπούσαν στην όσο το δυνατόν ευνοϊκότερη ρύθμιση των οφειλών των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ και στην εξεύρεση τρόπου  ώστε να μη κινδυνεύει, τουλάχιστον , η ιατροφαρμακευτική κάλυψη των ιδίων και των οικογενειών τους.

     Σειρά, όμως, αποφάσεων και μέτρων που λαμβάνονται από τον Ασφαλιστικό Φορέα , στον οποίο για χρόνια κατέβαλαν τις εισφορές τους,  δείχνει ότι όχι μόνον ρύθμιση οφειλών που συσσωρεύτηκαν καθ’ όλη την διάρκεια της κρίσης δεν γίνεται, αλλά αντίθετα τους καταλογίζονται επιπλέον προσαυξήσεις και, κυρίως, η εξόφληση των οφειλών τους  σύμφωνα με τις τρέχουσες εισφορές.

    Κυρία Κωτίδου, θεωρώντας ότι τέτοιου είδους ενέργειες είναι προδήλως παράνομες, αντισυνταγματικές και πέρα από κάθε λογική, παρακαλούμε για την παρέμβασή σας  ώστε να αρθούν οι όποιες  αδικίες συντελούνται σε βάρος των ασφαλισμένων του Οργανισμού και να διευκρινισθεί τι θα πληρώνουν και πώς θα εξοφλούν τις οφειλές τους.

    Ελπίζοντας ότι θα ανταποκριθείτε θετικά,  σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω συνεργασία.

 

                                                                    Με εκτίμηση  

 

                                                                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΕΠ

                                                               ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ

      

      

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter