Τέλεση του ετήσιου Αγιασμού στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά

Στα πλαίσια της 1ης , για το νέο έτος, συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά , στις 14 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος Αγιασμός του Επιμελητηρίου ο οποίος τελέσθηκε  από τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης, πατέρα Ιωάννη και τον ιερέα π. Φανούριο..

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κος Ανδριανός Μιχάλαρος, αφού ευχήθηκε σε όλους προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και μία καλή και παραγωγική χρονιά, μεταξύ άλλων επισήμανε :

«Το 2019 «μοιάζει» να είναι μια ακόμη θολή χρονιά για την ελληνική οικονομία.Ο κίνδυνος το 2019 να είναι άλλη μια χαμένη, οικονομικά και επενδυτικά, χρονιά είναι έντονος λόγω των επιπτώσεων που μπορεί να έχει η πολιτική αστάθεια στην οικονομική ανάπτυξη, όπως και στην επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές καθώς η ελληνική οικονομία εξακολουθεί να είναι εύθραυστη και η ανάπτυξη είναι σε χαμηλά επίπεδα.

Παρόλα αυτά ευχή όλων μας είναι να μη χαθεί άλλος χρόνος και  το 2019 να αποτελέσει αφετηρία της πολλά υποσχόμενης ανάπτυξης. Να είναι η χρονιά που η ελληνική οικονομία θα ξεκινήσει την ανοδική της πορεία και η ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση επιτέλους θα ανασάνει και θα χαράξει νέα πορεία – ανάκαμψης και εκσυγχρονισμού – με εξωστρεφή και ανταγωνιστικό προφίλ».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Σύμβουλοι, οι υπάλληλοι και οι συνεργάτες του Β.Ε.Π.

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter