Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά συγκροτεί ομάδες-συνεργεία εθελοντών υδραυλικών, τεχνιτών καυστήρων & ηλεκτρολόγων μελών του για συνδρομή στο έργο αποκατάστασης των ζημιών που υπέστησαν νοικοκυριά και επιχειρήσεις στη Δυτ. Αττική

      Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά στην προσπάθειά του να βοηθήσει τους δοκιμαζόμενους κατοίκους και επιχειρηματίες της Μάνδρας και της Ν. Περάμου, συγκροτεί ομάδες συνεργείων, από εθελοντές υδραυλικούς, συντηρητές καυστήρων και ηλεκτρολόγους, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες κλαδικές ενώσεις της Δυτ. Αττικής και του Πειραιά, για να συμβάλλουν στο έργο της αποκατάστασης των ζημιών, που υπέστησαν από τη βιβλική καταστροφή που προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

     Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά καλεί τους κατοίκους και επιχειρηματίες των περιοχών που επλήγησαν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο και να δηλώσουν τα στοιχεία και τις ανάγκες τους και, παράλληλα, τους επαγγελματίες μέλη του, υδραυλικούς, τεχνίτες καυστήρων και ηλεκτρολόγους, να δηλώσουν στο Επιμελητήριο τη επιθυμία τους να συμμετέχουν στις ομάδες – συνεργεία, ώστε να συμβάλλουμε στην αποκατάσταση των ζημιών.

     Οι κάτοικοι των περιοχών και οι επαγγελματίες μέλη του Επιμελητηρίου μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ  210 4174 765, 210 4121 298, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, (αρμόδια κα Ε. Γκλεζάκου), για να δηλώσουν τα στοιχεία τους.        

 

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter