Απολογισμός Σεμιναρίου για τις σύγχρονες τεχνικές πωλήσεων στο Β.Ε.Π.

Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή από επιχειρήσεις, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017, ώρα 18.00 μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Β.Ε.Π. , το σεμινάριο με θέμα :

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

ΠΩΛΗΣΕΩΝ & MARKETINGRETAIL - B2C / TIPS

Το σεμινάριο διοργάνωσε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Απασχόλησης ( Κ.ΕΠ.Α. Α.Μ.Κ.Ε.) και τη Διεθνή Εταιρεία Συμβούλων Ανάπτυξης Manager's Office.

Στο σεμινάριο, που με ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι παραβρισκόμενοι, παρουσιάστηκαν εφαρμοσμένες διαδικασίες για την ανάπτυξη B2C πωλήσεων στην Ελληνική Αγορά καθώς επίσης και όλο το κύκλωμα ανάπτυξης των πωλήσεων.

Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Β.Ε.Π., κος Ανδριανός Μιχάλαρος ο οποίος αφού ευχαρίστησε την εταιρεία Manager's Office για τη συνεργασία και τους συμμετέχοντες για την θετική ανταπόκριση στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, ενημέρωσε σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχει το Β.Ε.Π. προς τα μέλη του και μια σειρά πρωτοβουλιών που αναπτύσσει, με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter