Αποτελέσματα εργασιών της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Ε.Ε.ΣΥ.Μ. Χανιά, 16 Οκτωβρίου 2016

Από επιτυχία στέφθηκαν οι εργασίες της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Ελληνικού Επιμελητηριακού Συνδέσμου Μεταφορών, στην οποία συμμετείχαν Πρόεδροι και εκπρόσωποι Επιμελητηρίων μελών του Ε.Ε.ΣΥ.Μ. από όλη τη χώρα και η οποία ευγενικά φιλοξενήθηκε από το Επιμελητήριο Χανίων στη έδρα του.

Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης ανέδειξαν τη σημασία των μεταφορών για την εθνική οικονομία και την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων, ιδιαίτερα σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο της εθνικής οικονομίας. Παράλληλα, η Γ.Σ. προσέφερε την ευκαιρία να συζητηθούν προβλήματα μεταφορών της περιοχής των Χανίων αλλά και της Κρήτης γενικότερα, καθώς και άλλων περιφερειών της χώρας.

Επίσης, η Γενική Συνέλευση αποτέλεσε ευκαιρία να ανακοινωθούν δράσεις του Συνδέσμου οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα, προεξάρχουσας της Επιμελητηριακής Αποστολής στο Rotterdam και στο Venlo της Ολλανδίας (6 - 10 Δεκεμβρίου 2016), με στόχο την ενημέρωση για τις σχετικές ευρωπαϊκές και διεθνείς εξελίξεις στον κλάδο των οδικών και συνδυασμένων μεταφορών και Logistics, τη λειτουργία λιμένων και τη σύνδεσή τους με άλλα μεταφορικά δίκτυα (οδικό, σιδηροδρομικό, ποτάμιο) και Εμπορευματικά Κέντρα, καθώς και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και βέλτιστων πρακτικών.

Επιπρόσθετα, η Γενική Συνέλευση προχώρησε στην αντικατάσταση τεσσάρων (4) μελών εκ του Δ.Σ., μέσω εκλογικής διαδικασίας, με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου να διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος :

Αδαμαντιάδης Μιχάλης

Επίτιμος Πρόεδρος :

Μίχαλος Κωνσταντίνος

 

Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας

Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Α’ Αντιπρόεδρος :

Γαζής Γεώργιος

 

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Φωκίδας

Β’ Αντιπρόεδρος :

Γιαμάς Γιάννης

 

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πρέβεζας

Γ’ Αντιπρόεδρος :

Λεμονάκης Δημήτριος

 

Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά

Γενικός Γραμματέας :

Παπαχαραλάμπους Λουκάς

 

Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου Βοιωτίας

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας :

Μαγκλάρας Δημήτρης

 

Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Αργολίδας

Οικονομικός Επόπτης :

Φραντζέσκος Παρασκευάς

 

Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Λέσβου

Αναπληρωτής Οικονομικός Επόπτης :

Μπαχαρίδης Αθανάσιος

 

Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Επιμελητηρίου Έβρου

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΣΥΜ παραμένει ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κος Ανδριανός Μιχάλαρος.

 

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter