Διοικητική Επιτροπή

Διοικητική Επιτροπή του Β.Ε.Π.

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ

Πρόεδρος Β.Ε.Π.

Ασχολείται με το επιχειρείν από το 1986, όταν 21 ετών ξεκίνησε την πρώτη του επιχείρηση στον κλάδο του αυτοκινήτου. Σήμερα διατηρεί δυο εταιρείες, μία στο χώρο τους αυτοκινήτου, Ι.Κ.Τ.Ε.Ο Δυτικής Αττικής και μια ακόμα εταιρεία στον κλάδο της πυρασφάλειας – πυροσβεστικών υλικών και αντιμετώπισης κρίσεων από τεχνολογικές καταστροφές .

Αποδεδειγμένη η έμπρακτη στήριξη του στο επιχειρείν, ιδίως της μικρομεσαίας επιχείρησης καθώς από το 1997 συμμετέχει ενεργά στο Διοικητικό Συμβούλιο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά και έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας και Α’ Αντιπρόεδρος και από το 2012 έως και σήμερα Πρόεδρος. Θερμός υποστηριχτής της τεχνικής εκπαίδευσης και από τους πρώτους που έθεσε την ανάγκη αναβάθμισης της Τεχνικής Εκπαίδευσης και τη σύνδεσή της με την παραγωγή.

Παράλληλα είναι έντονη η ενασχόληση του και με τα κοινά όπου από το 1998 έως το 2010 διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος Δυτ. Αττικής και Αντινομάρχης Δυτικής Αττικής, ως υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας.

 

 

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
 Α' Αντιπρόεδρος Β.Ε.Π.

 Ο Γεώργιος Κωνσταντόπουλος γεννήθηκε το 1954 στην Αριστομένη Μεσσηνίας. Σε ηλικία 16 ετών ήρθε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τις σπουδές του και να σταδιοδρομήσει επαγγελματικά. Το 1986 ίδρυσε την εταιρεία «ΒΙΔΟ-FERRO», με έδρα το Μοσχάτο Αττικής και αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία βιδών και συναφών προϊόντων. Στην πορεία επέκτεινε την επιχειρηματική δραστηριότητα και σε άλλους τομείς, ιδρύοντας το 2004 την «FERRO-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ», κατασκευαστική εταιρεία και το 2006 την «FERRO-ΑΙΟΛΙΚΗ». Από το 2002 εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΒΕΠ έως και τις πρόσφατες εκλογές του 2011, κατά τις οποίες εξελέγη Α΄ Αντιπρόεδρος ΒΕΠ.

 

 

 

Γεώργιος Παπαμανώλης-Ντόζας
Β' Αντιπρόεδρος  Β.Ε.Π.

Ο Γιώργος Παπαμανώλης είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΕΛΒΙΚ ΑΕΒΕ η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής ακαύστων υλικών για τους χώρους ενδιαίτησής των πλοίων (Πάνελ, Πόρτες, Οροφές Β-15) από το 1982.
Έχει σπουδάσει λογιστικά και διοίκηση επιχειρήσεων και έχει πάρει μέρος σε σεμινάρια σχετικά με οικονομικά θέματα, ποιότητα και εξωστρέφεια.
Είναι Γενικός Γραμματέας και από τα ιδρυτικά μέλη του ναυτιλιακού cluster W.I.M.A (www.wima.gr).

 

 

 

 

Θεόδωρος Ε Ματθιουδάκης
Γενικός Γραμματέας Β.Ε.Π. 

Ο Θεόδωρος Ματθιουδάκης γεννήθηκε την 1/4/1969 στον Πειραιά. Χρυσοχόος στο επάγγελμα από το 1986 με εξειδίκευση στην υψηλή κοσμηματοποιία, την δημιουργία και στον σχεδιασμό. Διετέλεσε Γραμματέας του Σύλλογου Χρυσοχόων-Ωρολογοποιών Πειραιά, γύρω δήμων και νήσων και το 2018 εξελέγη Πρόεδρος του Συλλόγου. Είναι μέλος του Πειραϊκού Συνδέσμου και σύμβουλος του σύλλογου Γονέων & Κηδεμόνων της Ελληνογαλλικής Σχολής "Jeanne D' Arc". Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά και κατοικεί στον Πειραιά.

 

 

 

Γεώργιος Παπαθανασίου
Οικονομικός Επόπτης ΒΕΠ

 

 

 

Δημήτριος Φανουργάκης
Υπεύθυνος Γ.Ε.ΜΗ. και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων

Ο Φανουργάκης Δημήτρης γεννήθηκε 30/5/1968 και κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης. Είναι παντρεμένος με την επίσης Κρητικής καταγωγής Φωτεινή Βαβουράκη και είναι πατέρας 2 παιδιών του Γιάννη και του Αντρέα 22 και 16 ετών. Σπούδασε μηχ/κός αεροναυπηγός και ναυτιλιακά και γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά, ενώ για τις υπηρεσίες του στην ναυτιλία τιμήθηκε από την Ιταλική Ναυτική σχολή Δοκίμων και από την Γερμανική Ναυτική Δ/ση. Έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος συλλόγων , μέλος διοικητικών συμβουλίων σε διάφορους φορείς, Δ/ντής πολιτικού γραφείου και μέλος του ΕΚΤΑ(ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ). Σήμερα είναι ιδιοκτήτης του εργοστασίου τεχνικών και βιομηχανικών ελαστικών ΄ΔΙΑΝΑ΄ ΦΑΝΟΥΡΓΑΚΗΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΗΣ, με έδρα τον Ασπρόπυργο, την οποία παρέλαβε το 2006 από τον πατέρα του Ιωάννη Φανουργάκη.

 

 
Κλεάνθη Περηφάνου
Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων

Γεννήθηκε στην Αθήνα και τελείωσε την Ελληνογαλλική Σχολή Jeanne d’ Arc. Σπούδασε οικονομικά στη Γαλλία, όμως ήθελε να συνεχίσει την οικογενειακή  επιχείρηση, ως 3η γενιά, και έτσι αποφάσισε να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων με Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο της Ουαλίας. Διοικεί την οικογενειακή τους επιχείρηση από το 2008, σε έναν καθαρά ανδροκρατούμενο κλάδο. Δραστηριοποιείται στον κλάδο της Ναυπηγικής Βιομηχανίας, συμμετέχοντας ενεργά σε ενώσεις και ευρωπαϊκά προγράμματα.
Είναι πρέσβειρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Ε.Ε.
Παρακολουθεί και συμμετέχει συνέδρια που πραγματοποιούνται σε κρατικό και διεθνές επίπεδο.
Από τον παππού της έμαθε και αγάπησε την Μηχανολογία και έτσι αποφάσισε να συνεχίσει την ακαδημαϊκή της παιδεία, αποκτώντας τον τίτλο της Επιθεωρήτριας Μη Καταστρεπτικών Ελέγχων. Διαθέτει ένα μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών με τίτλο «Ναυτιλιακά», Mediterranean College. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

 

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter