ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΒΕΠ

 

1.Για θέματα ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ που χορηγεί η Διεύθυνση Βιομηχανίας της Νομαρχίας, ο ειδικευμένος μηχανολόγος κ. Δημήτρης Παρισιάδης βρίσκεται στο Επιμελητήριό μας, ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 10.00 π.μ. – 13.00 μ.μ.

 2Για ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ που απασχολούν τους βιοτέχνες το Επιμελητήριο μας εξασφάλισε την συνεργασία με το Δικηγορικό Γραφείο Μανώλης Εγγλέζος και Συνεργάτες. Δικηγόρος από το εν λόγω γραφείο   βρίσκεται στο Επιμελητήριό μας, ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ 11.00 π.μ. – 14.00 μ.μ.

3. Για ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ το ΒΕΠ συνεργάζεται με τον δικηγόρο κο Στ. Χριστοδουλέλλη, για την παροχή πληροφόρησης συμβουλευτικού χαρακτήρα   στην εν λόγω θεματολογία που αφορά ασφαλιστικά θέματα , ζητήματα  εργατικού δικαίου και  εργασιακών σχέσεων. Ο κος Χριστοδουλλέλης βρίσκεται στο Επιμελητήριο  ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 13.00 – 15.00 μ.μ.

4.Για θέματα που αφορούν ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, χρηματοοικονομικών και λοιπών συμβουλευτικών υπηρεσιών, το ΒΕΠ συνεργάζεται με τον Σύμβουλο Επιχειρήσεων, Χρημ/κό Αναλυτή MSc, MBA, κο Γιώργο Χαλόφτη, ο οποίος βρίσκεται στο Επιμελητήριο ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 11.00 π.μ. – 13.00 μ.μ.

Για ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ θέματα και θέματα ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ και Απλοποίησης Διαδικασιών θα ενημερώνεστε κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ του ΒΕΠ στο τηλέφωνο 2104174765.

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter