ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ «Η ΑΤΤΙΚΗ»

Την 1η Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε η Γενική Τακτική Συνέλευση του Σωματείου Ταπητοκαθαριστηρίων «Η ΑΤΤΙΚΗ» στο Jockeys Country Club στο Τατόι, όπου παρευρέθηκε ως εισηγητής, ο Διευθυντής του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Μιχάλης Γιάγκας για την παρουσίαση της νέας υποστηρικτικής υπηρεσίας του Β.Ε.Π. στην κατοχύρωση εμπορικού σήματος.

Στόχος της εν λόγω παρουσίασης ήταν η ενημέρωση των μελών του Σωματείου σχετικά με το εμπορικό σήμα, τη διαδικασία κατοχύρωσης και το κόστος κατοχύρωσης εμπορικού σήματος.

Στην συνέλευση επίσης παρευρέθηκε ως εισηγήτρια και η κυρία Γεωργοπούλου Παναγιώτα, νομικός της Διεύθυνσης Εμπορικής Ιδιοκτησίας της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή.

Την 29η Φεβρουαρίου 2016 στα εγκαίνια της Έκθεσης και της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου παρέστη ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κος Ανδριανός Μιχάλαρος. Ο Πρόεδρος ΒΕΠ χαιρέτησε τις διήμερες εκδηλώσεις του Σωματείου, μέλη του οποίου είναι πολλά μέλη και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

 

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter