Τα Επιιμελητήρια του Πειραιά στηρίζουν έμπρακτα τους πληγέντες - επιχειρηματίες από τις πυρκαγιές στην Κινέττα

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά , λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές ελλείψεις που προέκυψαν στις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην περιοχή της Κινέττας, προχώρησαν στην προμήθεια εξοπλισμού απαραίτητου για την άμεση λειτουργία τους.

Ο εν λόγω εξοπλισμός παραδόθηκε σήμερα,  Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 και  ώρα 15.30, σε επιχειρήσεις της περιοχής .

 

 Το Β.Ε.Π εκπροσώπησε ο Πρόεδρος,κος Ανδριανός  Μιχάλαρος, ο Οικονομικός Επόπτης, κος Γιώργος Παπαθανασίου, ο πρόεδρος Τμήματος Μεταποίησης, κος Γιώργος Λυγερός και ο Δ/ντής κος Μιχάλης Γιάγκας.

Τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Π, κο Γιάννη Βουτσινά εκπροσώπησε ο κος Αντώνης Κακαρίκος και τον Πρόεδρο του Ε.Β.Ε.Π κο Βασίλη Κορκίδη, η κα Κ. Καλαφάτη και οι κ.κ. Κ. Καμπόλης και Μ. Μουστάκας.

Στην παράδοση του εξοπλισμού παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Μεγάρων κος Γρηγόρης Σταμούλης ο οποίος ευχαρίστησε τα Επιμελητήρια του Πειραιά για την στήριξη των επιχειρήσεων της περιοχής.

Οι Πρόεδροι, οι Διοικητικές Επιτροπές και τα Διοικητικά Συμβούλια και των τριών επιμελητήριων, αλλά και σύσσωμος ο επιχειρηματικός κόσμος εκφράζουν τη βαθύτατη οδύνη και τη συμπαράστασή τους στις οικογένειες που έχασαν ανθρώπους και  περιουσίες από τις πυρκαγιές που έπληξαν την  χώρα.

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter