ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ - Έναρξη Τεχνικού Διαλόγου για Προδιαγραφή Προμήθειας Εργασιών

Έναρξη Τεχνικού Διαλόγου για Προδιαγραφή Προμήθειας Εργασιών

Σας ενημερώνουμε ότι στο δικτυακό τόπο του ΓΕΕΘΑ (www.geetha.mil.gr <http://www.geetha.mil.gr> πεδίο "Προδιαγραφές Ενόπλων Δυνάμεων/ Τεχνικός Διάλογος Σχεδίων Προδιαγραφών") έχει αναρτηθεί (με αριθμό σχεδίου 2118) σχέδιο για την 3η έκδοση της προδιαγραφής με θέμα "Ελασματουργικές Εργασίες Σε Π. Πλοία, Πλωτά Μέσα Και Πλωτές Κατασκευές", η οποία σας διαβιβάζεται συνημμένα.

Η συμμετοχή σας στην διαδικασία του τεχνικού διαλόγου μέσω της εν λόγω εφαρμογής του ανωτέρω δικτυακού τόπου, θα ήταν επιθυμητή (και είναι δυνατή έπειτα από εγγραφή σας στην δικτυακή εφαρμογή). Μέσω της ανωτέρω εφαρμογής παρέχεται η δυνατότητα να διαβιβάσετε την τεχνική σας άποψη (τυχόν προτάσεις τροποποίησης / σχόλιά σας) μέχρι πέρατος του τεχνικού διαλόγου (05 Οκτ 2018) προκειμένου να οριστικοποιηθεί η τελική μορφή της προδιαγραφής, για χρήση αυτής σε επικείμενη διαγωνιστική διαδικασία με σκοπό την ανάδειξη μειοδότη για την εκτέλεση των εν λόγω εργασιών στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας (μέσω συμφωνίας-πλαίσιο έως την παρέλευση 24 μηνών ή την ανάλωση 820.000,00 ευρώ).

Οδηγίες χρήσης και όροι για τη δικτυακή εφαρμογή και τη διαδικασία του τεχνικού διαλόγου σας διαβιβάζονται με τα συνημμένα αρχεία. Για διευκρινήσεις / επιπρόσθετες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με 2106551635, 2106557236.

 

ΠΕΔ-Β-10030 ΕΛΑΣΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΚΔ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΗΕΔ-ΠΕΔ - ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Σ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΔ

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter