ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗ Δ.Ε.Η.


Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,
 

 

Σας ενημερώνουμε, ότι ύστερα από επικοινωνία του Επιμελητηρίου μας με τη Διευθύντρια του Καταστήματος Πωλήσεων ΔΕΗ Πειραιά, κατά την οποία εκτέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη του ΒΕΠ, τα οποία οδηγούν σε μεγάλη συσσώρευση οφειλών με ενδεχόμενο κίνδυνο την διακοπή ηλεκτροδότησης και κατ’ επέκταση την δημιουργία λειτουργικών προβλημάτων στις επιχειρήσεις μας, συνομολογήθηκε η πρόθεση αμφότερων των μερών, για την ρύθμιση τυχόν  ληξιπρόθεσμων οφειλών σας,  με τις ευνοϊκότερες προϋποθέσεις.

 

Με κλειδί  το νέο κανονισμό διακανονισμών που πρόσφατα αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ Α.Ε., ο οποίος προβλέπει μεγαλύτερη ευελιξία από ό, τι στο παρελθόν, σας παροτρύνουμε για την άμεση επικοινωνία σας με το αρμόδιο Κατάστημα.

 

Λάβαμε τη διαβεβαίωση από τη Διοίκηση του Καταστήματος, ότι θα εξετάσει τα αιτήματα εξατομικευμένα, με τη μεγαλύτερη δυνατή ευαισθησία καθώς και ότι θα καταβάλλει τα μέγιστα για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των μελών μας. 

Για το λόγο αυτό και προς αποφυγή ταλαιπωρίας, η ΔΕΗ Α.Ε. θα διαθέσει προσωπικό για την προσωπική σας εξυπηρέτηση κατόπιν ραντεβού, στο Κατάστημα Πωλήσεων Πειραιά, επί της οδού Αγίου Ελευθερίου 114 στα Καμίνια. Υπεύθυνη εξυπηρέτησης, κα Αργυρώ Μπρόκου. Τηλέφωνο ραντεβού:210 4803875. 

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους, να εκμεταλλευτούν την δυνατότητα που τους παρέχεται, σε σχέση με την νέα μορφή συνεργασίας.

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter