Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΒΕΠ με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Enterprise Greece

Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, για στήριξη των ΜΜΕ μελών του, με έμφαση στην εξωστρέφεια, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο Δ.Σ. της Enterprise Greece  κο Χρήστο Στάικο, στα γραφεία του Οργανισμού.

Το ΒΕΠ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κος Ανδριανός Μιχάλαρος, ο Α’ Αντιπρόεδρος, κος Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο Διευθυντής κος Μιχάλης Γιάγκας και οι Ειδικοί Σύμβουλοι κος Γιώργος Χαλόφτης και κα Ευδοκία Μαυρομμάτη.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που απασχολούν τα μέλη – επιχειρήσεις του ΒΕΠ και ιδιαιτέρα στο θέμα των εξαγωγών και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων καθώς και στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στις διεθνείς αγορές.

Τις υπηρεσίες που παρέχει η Enterprise Greece παρουσίασε αναλυτικά ο Πρόεδρος του Οργανισμού, κος Χρήστος Στάικος, καθώς και τα εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν τα μέλη του ΒΕΠ για προσεγγίσουν νέες αγορές και να εντοπίσουν νέους εταίρους έτσι ώστε να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά σε συνεργασία με την Enterprise Greece,  να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο και στοχευόμενο πρόγραμμα εκδηλώσεων ενημέρωσης και κατάρτισης για τα μέλη του, με σκοπό να αξιοποιήσουν βέλτιστες πρακτικές και να ανταποκριθούν στις νέες τάσεις της αγοράς, προκείμενου να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητά τους στο παγκόσμιο επιχειρηματικό στερέωμα.

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter