Συνάντηση με τους νέους επιχειρηματίες

Διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους της επιχειρηματικότητας πραγματοποιεί ο νέος Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Ανδριανός Μιχάλαρος.

Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι ο Πρόεδρος ΒΕΠ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Στεφανίδη και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Αθήνας, Πειραιά και Περιχώρων. Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην άρση των αντικινήτρων για την επιχειρηματικότητα, τις δυσκολίες που προκύπτουν από το σκληρό αλλά και ασταθές φορολογικό καθεστώς, εργασιακά θέματα αλλά και κοινές προτάσεις για την ανάκαμψη του οικονομικού κλίματος.

Τόσο ο Πρόεδρος και η Δ.Ε. του ΒΕΠ όσο και οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών αποφάσισαν να προβούν στο εγγύς μέλλον σε κοινές δράσειςγια την ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου και, ειδικότερα, των νέων σχετικά με θέματα που αφορούν την τρέχουσα επιχειρηματική καθημερινότητα στην κατεύθυνση συντονισμού των κινήσεων των εκπροσώπων της βιομηχανίας.

Παράλληλα, ο κ. Μιχάλαρος τόνισε την ανάγκη πέρα των διεκδικήσεων από την κεντρική εξουσία να υπάρξει και διαφοροποίηση της σημερινής επιχειρηματικής κουλτούρας ώστε να μπορέσουν οι Έλληνες επιχειρηματίες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να είναι ανταγωνιστικοί στα πλαίσια της παγκοσμιοποιημένης, που επίσης μαστίζεται από την οικονομική κρίση.

Τέθηκαν, επίσης, ζητήματα που αφορούν στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων – μελών του ΒΕΠ, καθώς και ζητήματα, που αφορούν στον νέο επενδυτικό νόμο, το μητρώο επιχειρήσεων αλλά και την αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού και απλοποίησης των διαδικασιών χορήγησης αδειών λειτουργίας.

**αποστέλλεται φωτό:

Από αριστερά: Γαϊτανάρος Στέλιος, Στεφανίδης Αντρέας, Ανδριανός Μιχάλαρος, Κωνσταντόπουλος Γεώργιος (Α' αντιπρόεδρος ΒΕΠ), Μπαλκάμος Γεώργιος, Παρεισιάδης Δημήτριος (μηχανολόγος) και Αποστολλέλης Νικόλαος

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter