3η Εκθεση Γαλακτοκομικών και Τυροκομικών Προϊόντων

3η Εκθεση Γαλακτοκομικών και Τυροκομικών Προϊόντων

 Η 3η έκθεση DAIRYEXPO θα πραγματοποιηθεί στις 7-8-9 Νοεμβρίου 2015 στην Αθήνα, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο MetropolitanExpo, που βρίσκεται στην περιοχή του διεθνούς αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», στα Σπάτα Αττικής.  

Η έκθεση DAIRY EXPO έρχεται να προσφέρει νέες ιδέες και ευέλικτες λύσεις φέρνοντας σε επαφή την τεχνολογία με τη βιομηχανία, τους πελάτες με τους προμηθευτές, τους παραγωγούς με τους εμπόρους και τους  επιστήμονες με τους παράγοντες. Οι τομείς που παρουσιάζονται είναι οι εξής: Τυροκομία, γαλακτοκομία, κτηνοτροφικοί εξοπλισμοί, μηχανήματα και γραμμές παραγωγής, τεχνολογίες, συσκευασία, μεταποίηση, προϊόντα.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να συμβάλει στην πρόοδο και ανάπτυξη του κλάδου και στην ισχυροποίηση της θέσης των επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό της ελληνικής οικονομίας. Εξέχουσα θέση στην έκθεση έχουν οι Έλληνες παραγωγοί τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων, οι οποίοι μέσω της διοργάνωσης έχουν τη μοναδική ευκαιρία να προβάλλουν τα προϊόντα τους στο ευρύ εκθεσιακό κοινό. 

   Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιείται κάθε χρόνο πλήθος εκδηλώσεων, όπως συνέδρια, ημερίδες, παρουσιάσεις και διαγωνισμοί τα οποία θα αποτελέσουν πόλο έλξης τόσο για τους εκθέτες όσο και για τους επισκέπτες, που θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλα τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα του τόπου μας αλλά και τους εξοπλισμούς.

   Πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στο τηλ. 210 9010 040 (αρμόδια κα Χριστ. Βλαδιμήρου)

 

‹‹ πίσω

Αναζήτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter