Εκδήλωση παρουσίασης προϊόντων οίνου επιχειρήσεων-μελών του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά

   Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους επισκεπτών, μεταξύ των οποίων εκπροσώπων καταστημάτων εστίασης, ξενοδοχείων και ναυτιλιακών επιχειρήσεων, πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 04 Ιουλίου 2018, στα Ναυπηγεία Σπανόπουλου, η εκδήλωση παρουσίασης  προϊόντων Οίνου των επιχειρήσεων – μελών  της επιμελητηριακής περιφέρειας του Β.Ε.Π.,

 

    Τα προϊόντα τους παρουσίασαν οι επιχειρήσεις :

ü  ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ - ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ 

ü  ΙΩΑΝΝΗΣ & ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΙΝΗΣ ΟΕ

ü  ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΟΥΚΑ

ü  ΠΥΡΓΟΣ ΚΑΝΙΑΡΗ ΑΕ

ü  ΤΡΙΠΟΔΑΚΗΣ ΑΝΤ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ

ü  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ 

ü  ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ 

ü  ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ - ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

ü  ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ Π.ΕΠΕ  

ü  ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΠΛΟΥΜΠΗΣ   

ü  ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ  

ü  ΝΙΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΥΣΑΦΙΤΗΣ ΟΕ 

 

   Την  εκδήλωση τίμησαν, μεταξύ άλλων, ο τ. Υπουργός και βουλευτής κ. Θεόδωρος Δρίτσας, οι Βουλευτές κυρίες: Εύη Καρακώστα, Ελένη Σταματάκη, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, Γεωργία Γεννιά, οι κ.κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος και Γιάννης Βασιλείου, Αντιπεριφερειάρχες Νήσων και Δυτ. Αττικής, αντίστοιχα, Γιάννης Λαγουδάκης και Γρηγόρης Σταμούλης, Δήμαρχοι Περάματος και Μεγαρέων, αντίστοιχα, η Αντιδήμαρχος Περάματος στους τομείς Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού, κα Μαργαρίτα Καζάκου,, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γεώργιος Καββαθάς, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας, κ. Ευάγγελος Λίγγος, ο Οικον. Επόπτης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας, κ. Άγγελος Τζίβας, η πολιτευτής στη Β΄ Πειραιά, κα Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, ο κ. Γιάννης Αξαρλής, τ. Αντινομάρχης Πειραιά, ο τ. Δ/ντής Ανάπτυξης Π.Ε. Πειραιά, κ. Ρουσσέτος Λειβαδάρος, ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Κανακάκης και τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΝΑΒΙ, ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Χατζηεφραιμίδης και τα μέλη του Δ.Σ.της WIMA, και πολλοί άλλοι.  

  Ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κος Ανδριανός Μιχάλαρος, στον σύντομο χαιρετισμό του κατά την έναρξη της εκδήλωσης, αφού καλωσόρισε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου, επεσήμανε ότι η «Οινογεύση» αποτελεί την πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που θα διοργανώσει το Β.Ε.Π., ανά κλάδο επιχειρήσεων, με σκοπό την προώθηση και προβολή των παραγομένων προϊόντων των επιχειρήσεων-μελών του ΒΕΠ και την ενίσχυση της  εξωστρέφειάς τους.

  Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από ζωντανή μουσική, με την έξοχη Στέλλα Μακρή στο τραγούδι και τους υπέροχους μουσικούς της.