Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά στηρίζει την προσπάθεια της Παραγωγικής Ανασυγκρότησης της Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας

Ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Ανδριανός Μιχάλαρος στην ημερίδα με θέμα τη Παραγωγική Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης που διοργάνωσε το Κέντρο Καινοτομίας για την Ναυπηγοεποσκευαστική Βιομηχανία και την Αξιοποίηση των Θαλάσσιων Πόρων, την Τετάρτη 20/3/2019 στο Δημαρχείο Περάματος, στην τοποθέτηση του επεσήμανε:

«Το Β.Ε.Π. δεν είναι τυχαία ένας από τους βασικούς εταίρους του Κέντρου Καινοτομίας  για την Ναυπηγοεπισκευαστική Βιομηχανία και την Αξιοποίηση των Θαλάσσιων Πόρων καθώς μέλη του  αποτελούν το  μεγαλύτερο ποσοστό των επιχειρήσεων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης. Το Β.Ε.Π. θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο τη ναυπηγοεπισκευή και θα είναι αρωγός στην υλοποίηση ενεργειών για την ανάπτυξη της σύγχρονης Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης έτσι ώστε να μπει σε μια νέα εποχή  προκειμένου να βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα του ναυπηγοεπισκευαστικού κλάδου».